Gratis proefperiode beschikbaar! Plus, ontvang een tablet bij jaarabonnementen!

LEGALEC ON DEMAND

Juridische Documenten
On Demand

Opstellen en ondertekenen van juridische documenten

De Voordelen van Legalec On Demand

Uw juridische documenten GEEN abonnement verplichtingen!

Ervaren Juristen

Ervaren Juristen
Onze ervaren juristen staan klaar om je te helpen bij het opstellen van diverse juridische documenten. Met meer dan 100 beschikbare documenten bieden we een uitgebreid assortiment aan.

Documenten Opstellen

Documenten Opstellen
Voor een vast tarief van €950,- per document ontvang je deskundig opgestelde en gecontroleerde juridische documenten die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Flexibele Oplossingen

Flexibele Oplossingen
Bij Legalec BV bieden we flexibele oplossingen voor jouw juridische behoeften, of je nu sporadisch advies nodig hebt of regelmatige bijstand vereist.

WIE WIJ ZIJN

Legalec: Waar rechtvaardigheid en expertise samenkomen.

Marktleider in rechtsbijstand. Vertrouwd door duizenden. Waar juridische uitmuntendheid de norm is.

Rechtsbijstand

Bij Legalec snapt u waar het over gaat! Een conflict op uw werk? Problemen met uw huurbaas? Of een online aankoop die misgaat? Wij staan voor u klaar. Eenvoudig, duidelijk en altijd aan uw kant.

Juridische preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Met juridische preventie staat u altijd een stap voor op het onverwachte en zet u problemen buitenspel vóór ze beginnen.

Legalec On Demand

Stap binnen bij Legalec Rechtsbijstand On Demand, waar we u bijstaan met juridische expertise, los van ons rechtsbijstandspakket.

Of u nu een particulier, ondernemer of adviseur bent, wij bieden een scala aan diensten, van documentbeoordeling tot consultatie. Maak eenmalig gebruik van onze On Demand service of kies voor ons rechtsbijstandpakket, al vanaf €31,25,- per maand.

  • Let op: De juridische documenten die hieronder worden vermeld, zijn niet alleen beschikbaar via onze On Demand service, maar zijn ook standaard opgenomen in al onze rechtsbijstandspakketten. Of u nu kiest voor onze On Demand service of voor een van onze pakketten, u heeft altijd toegang tot een uitgebreid scala aan juridische documenten en expertise.

LEGALEC ON-DEMAND SERVICE

Hoe kunnen wij u eenmalig van dienst zijn?

Ontdek hieronder een greep uit onze juridische diensten, inclusief het opstellen en controleren van essentiële documenten voor diverse situaties. Voor een vast bedrag, los van rechtsbijstandpakketten, stellen wij documenten op of controleren wij deze, zodat u met gemoedsrust kunt vertrouwen op onze professionele expertise:

Werk & Salaris
Werk & Salaris
950,-
ON-DEMAND SERVICE
Belasting & Vermogen
Belasting & Vermogen
950,-
ON-DEMAND SERVICE
Familie, Relatie & Erfenis
Familie, Relatie & Erfenis
950,-
ON-DEMAND SERVICE
Uitkeringen, Toeslagen & Pensioen
Uitkeringen, Toeslagen & Pensioen
950,-
ON-DEMAND SERVICE
Extra Onroerende Zaken
Extra Onroerende Zaken
950,-
ON-DEMAND SERVICE
Zakelijk
Zakelijk
950,-
ON-DEMAND SERVICE

Onze meest behandelde juridische documenten omvatten het opstellen en controleren van diverse essentiële contracten, zoals huurovereenkomsten, arbeidscontracten, belastingaangiften en meer. Met meer dan 100+ beschikbare documenten hebben we een uitgebreid assortiment om aan uw juridische behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op of bel ons op +31 85 3031 091 voor meer informatie en deskundig advies.

Direct juridische hulp nodig? laten we praten!

Kies hoe u contact wilt maken: bel ons rechtstreeks of kies voor terugbellen door ons team!

Bel ons nu

Voor vrijblijvend advies en stap-voor-stap begeleiding staan onze adviseurs voor u klaar. Voor directe ondersteuning kunt u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur contact met ons opnemen.

Verzoek een terugbelgesprek

Liever dat wij u bellen? Vul eenvoudig uw telefoonnummer in en een kort overzicht van uw situatie. Onze adviseurs nemen contact met u op met gratis advies over uw volgende stappen.

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Feedback van Klanten: Lees Hun Ervaringen

Lees verhalen van succesvolle juridische bijstand en onze klanten.

Linda Jonkers
Amstelveen
Read More
Ik beveel hun professionele benadering van debiteurenbeheer van harte aan. Ze handelen betalingen snel en efficiënt af, waardoor onze zakelijke relaties versterken. Hun vastberadenheid heeft geleid tot succesvolle inningen. Ze zijn een waardevolle partner voor effectief debiteurenbeheer en positieve resultaten.
Isabel van der Berg
Den Haag
Read More
De reactietijd op e-mails en telefoongesprekken was opvallend snel. Onze klant ging al over tot betaling na het eerste contact.
Lucas de Vries
Apeldoorn
Read More
De communicatie verliep buitengewoon soepel en het was een genoegen om met hen samen te werken. Ik ben uitermate tevreden. Dank je wel!
Previous
Next
Laat ons de brug tussen u en juridische zekerheid bouwen.

Legalec zorgt voor het gehele juridische plaatje voor een vaste prijs.

Zaken per jaar
0 K+
Tevreden klanten
0 K+
Klanten beoordeling
0
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.
Onze Brochure

Download onze GRATIS brochure!

Door de brochure aan te vragen komt u meer te weten over onze dienstverlening. Ook kunt u kiezen voor een gratis demo.

Gemiddeld nieuwe leden per dag
0
Downloads per dag
0 K+