Gratis proefperiode beschikbaar! Plus, ontvang een tablet bij jaarabonnementen!

Over ons

Bij Legalec transformeren we juridische uitdagingen in oplossingen, met een ongeëvenaard oog voor detail en hart voor de klant.

Wie wij zijn

Wij staan u niet alleen bij, wij voorkomen.

Legalec is een van de grootste spelers in de rechtsbijstand. Waar wij ons van onderscheiden is vooral de persoonlijke behandeling en het voorkomen van problemen in plaats van verhelpen.

Rechtsbijstand

Bij Legalec snap je waar het over gaat! Een conflict op je werk? Problemen met je huurbaas? Of een online aankoop die misgaat? Wij staan voor je klaar. Eenvoudig, duidelijk en altijd aan jouw kant.

Preventie

Bij de intake van onze rechtsbijstand proberen we inzicht te krijgen in uw situatie waarop we direct willen inspelen om u goed te positioneren.

30K+
Tevreden klanten
Onze waarde

Onmisbare Juridische Partner

Bij Legalec draait alles om vooruitzien en maatwerk. We voorkomen juridische hobbels door proactief te handelen en bieden persoonlijke oplossingen wanneer nodig. Jouw rust, onze prioriteit.

Onze visie

Bij Legalec transformeren we de complexe juridische wereld naar iets begrijpelijks en benaderbaars. Met onze ontzorgende dienstverlening streven we ernaar het recht niet alleen makkelijker, maar ook leuker te maken. Wij zien een toekomst waarin iedereen met vertrouwen en plezier de juridische arena betreedt, ondersteund door onze expertise.

Onze missie

Legalec maakt het recht toegankelijk en benaderbaar. Met deskundigheid en passie ontzorgen we, zodat iedereen juridisch versterkt en met vertrouwen vooruit kan.

Feedback van Klanten: Lees Hun Ervaringen

Lees verhalen van succesvolle juridische bijstand en onze klanten.

Linda Jonkers
Amstelveen
Read More
Ik beveel hun professionele benadering van debiteurenbeheer van harte aan. Ze handelen betalingen snel en efficiënt af, waardoor onze zakelijke relaties versterken. Hun vastberadenheid heeft geleid tot succesvolle inningen. Ze zijn een waardevolle partner voor effectief debiteurenbeheer en positieve resultaten.
Isabel van der Berg
Den Haag
Read More
De reactietijd op e-mails en telefoongesprekken was opvallend snel. Onze klant ging al over tot betaling na het eerste contact.
Lucas de Vries
Apeldoorn
Read More
De communicatie verliep buitengewoon soepel en het was een genoegen om met hen samen te werken. Ik ben uitermate tevreden. Dank je wel!
Previous
Next
Laat ons de brug tussen u en juridische zekerheid bouwen.

Legalec zorgt voor het gehele juridische plaatje voor een vaste prijs. 

Zaken per jaar
0 K+
Tevreden klanten
0 K+
Klanten beoordeling
0
Waarom u ons kiest

Ongeëvenaarde Service, Onverdeelde Aandacht: Dat is de Legalec Manier.

Bij Legalec staat uw zaak nooit in de wachtrij. Elke vraag, elk detail krijgt onze volledige expertise en toewijding, omdat u het allerbeste verdient.

Ervaren top juristen & expertise

Legalec's team bestaat uit toegewijde topjuristen met jarenlange ervaring. Samen brengen we diepe expertise naar elke zaak, waarbij kwaliteit en inzicht altijd voorop staan.

We zijn snel, nauwkeurig & betrouwbaar.

Uw juridische zekerheid, zonder vertraging.

Altijd aan uw zijde, dag en nacht. Tel: +31 85 303 1091

Onze Brochure

Download onze GRATIS brochure!

Door de brochure aan te vragen komt u meer te weten over onze dienstverlening. Ook kunt u kiezen voor een gratis demo.

Gemiddeld nieuwe leden per dag
0
Downloads per dag
0 K+