Gratis proefperiode beschikbaar! Plus, ontvang een tablet bij jaarabonnementen!

Hoe vervelende huurders te voorkomen

arrow_1.png

Hoe vervelende huurders te voorkomen

Vervelende huurders voorkom je door goede documenten te hebben. Zoals een goede huurovereenkomst waar alles precies in staat. Wat wel en niet mag, wanneer er betaalt moet worden, hoeveel er betaalt moet worden, tot wanneer ze er mogen blijven, een borgsom vragen. Alles om het gedoe met huurders te voorkomen.

Hoe groot is de kans dat ik een vervelende huurder krijg?

De kans is heel groot als je documenten slecht geregeld zijn. Zorg daarom voor de perfecte documenten en eventueel juridische bijstand voor het geval dat ze het in hun hoofd halen om alsnog vervelend te doen. Huurders hebben namelijk veel rechten. Mits de afspraken duidelijk in het contract staan!

Wat is een goede huurovereenkomst?

Een goede huurovereenkomst heeft veel aandacht nodig. Zorg daarom dat alle duidelijke afspraken erin staan, tot de details aan toe. Wilt u nou echt een goede huurovereenkomst? Koop dan een document van Legalec en vraag een jurist van Legalec het na te kijken! Kost u bijna niks en het kan u een hoop ellende voorkomen!

Wat als ik geen huurovereenkomst heb?

Als u geen huurovereenkomst heb dan kunt u veel ellende verwachten. Mocht de huurder niet willen betalen is het moeilijk om dit te innen want het staat nergens officieel op papier. De huurder eruit zetten word ook al moeilijk.
Kleine moeite om gewoon je documenten op orde te hebben via Legalec!

 

Facebook
Twitter
Email
Print

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news and free insight.

Latest Post