Gratis proefperiode beschikbaar! Plus, ontvang een tablet bij jaarabonnementen!

Juristen vaker ingeschakeld dan advocaten

arrow_1.png

Juristen worden vaker ingeschakeld dan advocaten

Juristen worden vaker ingeschakeld dan advocaten. Dat komt omdat veel mensen geen zin meer hebben om veel te veel geld te betalen aan dure advocaten die hun uren lekker door rekenen. De mensen willen snel resultaat en zo min mogelijk betalen. Dan heb je de jurist, die kan vrijwel het zelfde als een advocaat alleen dan stukken goedkoper.

Wat kan een jurist?

Een jurist kan vrijwel alles wat een advocaat ook kan. Een jurist kan je bijstaan in procedures. Een jurist kan vorderingen voor je innen. Juridisch advies, Noem zo maar op. Kortom, wil je goedkoop resultaat boeken ga dan gewoon voor een jurist.

Wat kost een jurist?

Een jurist heb je al 24/7 beschikbaar voor 150 eur per jaar bij Legalec`s persoonlijke jurist . Die jurist is dan jouw persoonlijke jurist en kan je 24/7 bereiken. Voor dat bedrag heb je een advocaat nog niet eens een uur.

Wanneer of hoe vaak heb je een jurist nodig?

Een juridische zaak komt vaker voor dan je denkt. Denk aan u heeft even snel advies nodig over de koop van een woning, een scheiding, of iets over uw loon of bedrijf. Juridisch advies komt altijd van pas.

Mensen kiezen massaal voor de jurist

Mensen kiezen massaal voor de jurist met name door de bovenstaande redenen. Het grootste voordeel is natuurlijk de goedkope prijs en daarvoor alsnog de kwaliteit van een dure advocaat!

 

Facebook
Twitter
Email
Print

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news and free insight.

Latest Post