Gratis proefperiode beschikbaar! Plus, ontvang een tablet bij jaarabonnementen!

Krijg je nog geld van iemand?

arrow_1.png

Veel mensen krijgen nog geld van iemand maar zie t maar terug te krijgen!

Hoe krijg je je geld nou terug? Dat zouden veel mensen graag willen weten. Dat kan zijn van vrienden die elkaar wat lenen tot serieuze leningen. Zelfs met leningsovereenkomsten die zelfs hun geld niet krijgen.

Wat als eerste doen?

Als eerste ga je zelf proberen het geld binnen te halen door het persoon aan te manen via mail, Whatsapp en telefoon. Dat doe je eerst 1 keer. Als ze dan niet betalen binnen de tijd die jij op de aanmaning heb gezet dan stuur je een 2e aanmaning met een deadline, Zet in die aanmaning dat als ze het niet betalen je de vordering uit handen gaat geven (dus aan een incassobureau). Dit wekt meestal wel angst op en leid tot betaling. Betalen ze nog niet? Stuur de laatste waarschuwing dat je het uit handen gaat geven.

Ze betalen nog steeds niet na je aanmaningen

Het wordt tijd om je vordering uit handen te geven. Zoek een incassobureau en stuur je vorderingen daar naar toe het beste is een No Cure no Pay incassobureau. Dat houd in dat je niks hoeft te betalen totdat het geld geincasseerd is.

Zijn ze zo brutaal om nog steeds niet te betalen?

Vrees niet. Als ze niet betalen gaat het incassobureau over tot dagvaarding. Dat wil zeggen dat de rechter een uitspraak doet waardoor ze gedwongen worden om te betalen. Want anders legt de deurwaarder beslag op hun geld, bezittingen en zaken

Conclusie

De conclusie is dat je altijd je geld terug kan krijgen. Alleen met een duidelijk bewijs dat diegene moet betalen lukt het je altijd!

Facebook
Twitter
Email
Print

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news and free insight.

Latest Post