Gratis proefperiode beschikbaar! Plus, ontvang een tablet bij jaarabonnementen!

Juridisch advies vaker nodig dan je denkt

arrow_1.png

Juridisch advies vaker nodig dan je denkt

Juridisch advies is vaker nodig dan je denkt! Het zit al in een klein hoekje en je heb een jurist nodig.
Veel mensen grijpen nog naar dure advocaten. Alleen die zijn niet nodig op juridisch gebied, Die komen in de rechtszaal pas van pas. Een jurist is namelijk vele malen goedkoper. Dat hangt ook nog vanaf welke jurist je kiest.
Legalec heeft een netwerk van juristen allemaal voor 1 prijs. Dan heb je een persoonlijke jurist die 24/7 voor je klaar staat.

Wanneer heb  je juridisch advies nodig?

Juridisch advies heb je op veel momenten al nodig. Zoals bij een scheiding, een testament opstellen, advies voor uw zaken, kleine dingen zoals huurovereenkomsten goed op te stellen. Deze dingen kunnen al heel veel problemen voorkomen. Het zijn vaak de kleine details die voor grote problemen zorgen.

Wat zijn de nadelen om zonder juridisch advies te zitten?

Eigenlijk heeft het alleen maar nadelen. Alle kleine dingen zoals een huis huren of verhuren kunnen al snel voor grote problemen zorgen. Denk aan het huurcontract waarin dingen zo verwerkt staan dat het voor u grote problemen maakt. Het kan grote gevolgen hebben waar je niet aan moet denken. Je zou misschien denken een jurist is hartstikke duur. Niets is minder waar, je hebt bij Legalec een jurist 24/7 beschikbaar voor slechts 150 eur per JAAR!

Jurist in de rechtzaal

Een advocaat is niet altijd verplicht in rechtszaken. Waarom zou u dan nog voor een advocaat gaan als hij toch duurder is? Een jurist kan u bijstaan in vele procedures. Hierbij kunt u denken aan procedures bij de kantonrechter en procedures voor de bestuursrechter. Andere procedures waarbij een jurist u kan bijstaan zijn:

Kort geding bij de civiele rechter
Arbeidszaken (voor de kantonrechter)
Ambtenarenzaken
Sociale zaken
Bestuursrechtelijke zaken
Vreemdelingenzaken
Huurzaken
Consumentenzaken
Letselschadeprocedures
Fiscale zaken

Advocaat wel verplicht

Soms ontkomt u er niet aan een advocaat in te schakelen. Dit is het geval bij zaken die voor de rechtbank moeten verschijnen. Er dient dus een onderscheid te worden gemaakt tussen de rechtbank en de kantonrechter. Bij de kantonrechter geldt geen verplichte procesvertegenwoordiging door een advocaat. Bij de rechtbank wel. Zaken komen voor de rechtbank wanneer het gaat om een vordering van boven de € 25.000, bij familierechtzaken en bij faillissementen. In hoger beroep of cassatie heeft u altijd een advocaat nodig.

 

Voor meer informatie ga naar Mijn persoonlijke jurist


crowd2

 

 

Facebook
Twitter
Email
Print

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news and free insight.

Latest Post