Gratis proefperiode beschikbaar! Plus, ontvang een tablet bij jaarabonnementen!

Top 10 smoezen wanbetalers

arrow_1.png

Top 10 smoezen wanbetalers

Lege-zakken-spaargeld

  1. Geen enkele reactie, wanbetaler verstopt zich
  2. Ik heb niks
  3. Ik betaal volgende week
  4. Ik had een storing bij de bank
  5. Mijn salaris is niet gestort
  6. De gemeente heeft mijn uitkering stop gezet
  7. Het komt er echt aan, ik moest ook belasting betalen
  8. De factuur klopt niet
  9. Ik ben ontslagen
  10. Mijn vrouw is weg gelopen, die deed de administratie

Om het kort te houden. Ze proberen er tussen uit de glippen of zich zielig voor de doen waardoor u een schuldgevoel krijgt. Probeer hier niet op in te gaan want hun zouden zich schuldig moeten voelen. Zet het proces door. Of maak gebruik van ons Legalec plan. Voor een bodemprijs volledig gedekt

Facebook
Twitter
Email
Print

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news and free insight.

Latest Post