Top 5 lachwekkende wanbetaler smoezen aan incassobureau

lachen

  1. U belt mij nu voor de derde keer, ik zei u vorige keer al, u ligt boven op de stapel, maar nu gaat u van de stapel af en komt u in mijn hoed, zodra de stapel weg is gewerkt, begin ik aan mijn hoed, maar als u nog één keer belt, dan niet ik de factuur aan mijn hoed vast en komt die er niet meer vanaf!
  2. de verwarming deed het niet meer, ik en mijn kinderen hadden het koud, ik heb mijn administratie verbrand om het warm te krijgen, ik was daarom erg blij met de dagvaarding, tenminste een hoop papier om het lekker warm mee te krijgen! Kunt u nog een paar herinneringen sturen?
  3. Met wie spreek ik? nee, dat was mijn naam in mijn vorige leven. ik heb afscheid genomen van die persoon, die had mij te veel schulden!
  4. Klopt ik had uw herinnering ontvangen, alleen ik heb niks meer. Ik was erg blij met de herinnering, mijn closetpapier was namelijk op, gelukkig kwam de herinnering van u net op tijd!
  5. Uitspraak van de rechter? Een vonnis? Die rechter kan wel zoveel zeggen, dat wil nog niet zeggen dat er geld komt hahaha! Goedemiddag, succes hé!