Gratis proefperiode beschikbaar! Plus, ontvang een tablet bij jaarabonnementen!

Weg naar financiële onafhankelijkheid als een verhuurder

arrow_1.png

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ scroll_down=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ video_mobile_disabled=” overlay_enable=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”]

[av_heading heading=’Weg naar financiële onafhankelijkheid als een verhuurder’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Steeds meer mensen zien de waarde van het worden een verhuurder, en voor goede reden – het is een grote bron van extra inkomsten die kan u helpen om op die weg naar financiële onafhankelijkheid veel eerder dan u oorspronkelijk gepland. Afhankelijk van uw woning situatie kunt u profiteren van de vele manieren om geld te verdienen en misschien zelfs eerder met pensioen dan verwacht als verhuurder.

Verhuren van een kamer in uw huis

Als je goed bent met het leven met een huisgenoot in uw hoofdverblijfplaats, bespaart u (en maak) een hoop geld met het verhuren van een kamer. Zorg ervoor dat uw potentiële kamergenoot invullen van een Rental Application, zodat u een beter begrip van wie de persoon is. In aanvulling op in-persoon interviews, vragen dat ze indienen Reference Letters. U wilt elke mogelijke maatregel te nemen om ervoor te zorgen dat deze persoon is de juiste pasvorm voor uw woonsituatie. Zodra u de juiste huurder hebt gevonden, formaliseren de relatie met een lease-overeenkomst. In het, kunt u de details van de woonsituatie schetsen, van de lengte van de huur aan de prijs van de huur.

Verhuur van uw vakantiehuis

Heeft u een vakantie huis rustig zitten totdat u en uw familie te komen voor de volgende zomer? Ongeacht waar uw woning zich bevindt, zijn er meestal reizigers en de lokale bevolking het hele jaar door die bereid zijn te huur onroerend goed – of het nu voor een nacht of voor een heel weekend.

Maar voordat u uw woning aan iemand verhuren, moet u vragen om een ​​borg. Het is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw huurders zal verantwoordelijk zijn en verantwoording af te blijven als er iets tijdens hun bezoek gebeurt – vooral als je zegt uit de buurt van de woning. Zorg voor een Borg Receipt aan de huurders tot het bedrag dat werd ontvangen op te nemen.

Gebruik onze Thuis Huurovereenkomst aan andere voorschriften en verwachtingen die u heeft van de huurders te schetsen. Bijvoorbeeld, kunt u vragen dat ze hebben geen grote partijen, of dat ze stil afgelopen 10 uur op weekdagen.

Verhuur uw huis terwijl u weg bent

Als u reist heel vaak, kunt u overwegen het verhuren van uw huis terwijl u weg bent. U kunt ook gebruik maken van de huur geld om uw reis te financieren. Maar net als bij het verhuren van uw vakantiehuis, er zeker van zijn dat ze geven u een borg (en zorg ervoor dat je ze een borg Ontvangst te geven), en het opstellen van een huis Huurovereenkomst zodat zowel u als huurders zijn op dezelfde pagina. Als u geen instructies of regels voor uw huurders, de Home-huurovereenkomst is het document te gebruiken om al deze problemen aan te pakken.

Verhuurders: Heeft u tips voor collega verhuurders? Aandeel in de reacties hieronder!
[/av_textblock]

[/av_section]

Facebook
Twitter
Email
Print

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news and free insight.

Latest Post